среда, 22. мај 2013.

My first giveaway - update


E ovako. Pošto sam pre nekoliko dana objavila giveaway u kom treba da se našminkate (uradite nokte ili već nešto...) na temu svemira ili futuristički, nekoliko devojaka je reklo da hoće. Međutim do sada imam samo jednu (odličnu :) ) prijavu. Moja procena vremena kada će ovaj blog dostići 10000 pregleda je bila loša jer će se to možda već danas desiti, pa bi giveaway trajao prekratko. A i volela bih da se prijavite! (Ajde ajde možete vi to!). Ovim putem zvanično produžavam giveaway do 15000 pregleda bloga! To bi po do sadašnjim statistikama značilo da imate oko mesec dana od danas za prijave. Dakle polovinom juna od prilike proglašavam pobednicu.
Ne znam da li su devojke koje žele da se prijave u frci s vremenom ili nisu znale da je blog jako blizu 10000 pregleda. Ili je zadatak težak i neispirativan? Meni je jako inspirativan i lep!

Za one koji do sad nisu pročitali detalje giveaway-a pogledajte ovaj post.
Eto, očekujem i radujem se vašim prijavama! Pozdrav! :*


It's like this. Since I announced a giveaway a few days ago, for which should you should put on makeup (do nails or something else...) inspired by universe or futuristic makeup, several girls said they will apply. But so far I have only one (excellent :)) application. My estimate of time before this blog reaches 10000 views was bad, because it might happen today, so the giveaway will last too short. And I'd like you to sign up! (Come on, come on, you can do it!). I hereby officially prolong the giveaway until the blog reaches 15000 hits! Up to the current statistics this mean that you have about a month from now to send your pictures. So around mid-June I'll declare the winner. I don't know if you didn't have the time to apply or you didn't know that the blog is very close to 10000 views. Or is the theme too hard and uninspiring? It is very inspiring and beautiful for me!

For those who didn't read the details of the giveaway read this post.
Well, I expect and look forward to your application! Bye! : *

13 коментара:

  1. Nisam znala da si radila ovaj giveaway, nekako mi je promaknuo post! Super je ideja i mislim da ću sudjelovati, samo jedva čekam da smislim nešto dobro! :D Želim ti još puuuuuno pregleda i da jedan dan slavimo milijun klikova! :D
    Kiss :*

    ОдговориИзбриши
  2. Meni je darivanje prekrasno i ako pronadjem vremena garantujem da cu se prijaviti. Ono sto mene mozda sprijeci jesu ispiti koji mi vec polako pocinju. U slucaju da nadjem barem malo vremena, racunaj na mene :)))
    Jos jednom, darivanje je bas super i ideja tj.tema je fantasticna tako da ne sumnjaj u to niti jedne jedine sekunde! ;)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nadam se da ces naci malo vremena da odmoris mozak od ucenja i saras po licu ili noktima :)

      Избриши
    2. Ja nisam baš nešto uspešna u šminkanju, nemam inspiracije, a i lenja sam :-(
      Ipak, jedva čekam da vidim kako su se devojke snašle!
      Čestitke na pregledima :-*

      Избриши
  3. napravit ću barem prigodnu manikuru... nadam se da neću zaboravit jer mi zaboravljanje zbilja ide od ruke ;)
    ma bit će radova, vjerojatno većina cura čeka zadnji čas ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa da. Zato sam morala da produzim jer jos nekoliko pregleda fali i punim 10000:)

      Избриши
  4. Ja se želim prijaviti i manikurom i šminkanjem, mogu li tako? I sviđa mi se tema jako :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da mozes mislim razmatracu to odvojeno ako prijavis odvojeno. Ili ako je to sve jedan look onda se razmatra kao jedno samo slikaj nekako i celinu i odvojeno da se lepo vidi. :)

      Избриши
  5. Super ti je ova ideja, učestvovala bih da imam nešto više vremena, ali nažalost ništa ne stižem ovih dana, ne pamtim kad sam se zadnji put našminkala onako za svoju dušu.

    ОдговориИзбриши