недеља, 5. мај 2013.

Mali crnogorski new in post :)

Evo i mene još jednom iz Crne Gore. Kupila sam nekoliko stvari zbog kojih sam jako srećna. Prvo jer u Srbiji nemam gde da ih kupim, drugo jer sam prošla jako jeftino za neke od stvari koje sam kupila. Slika nije neka, aparat nisam ni ponela već sam slikala telefonom, ali evo šta sam kupila:


Here I am once again from Montenegro. I bought a few things that made me very happy. First, because in Serbia there's no where to buy them and second because I paid very little  for some of the things I bought. Image isn't great, I didn't even bring my camera with me, so I took this picture with my phone, and here's what I got:
- Essence My Skin Tinted Moisturizer - Peach & Acai Berry (oko 200 dinara)
- Kozmetika Afrodita Oil Control T-Zone Mattifying Serum (oko 1000 dinara)
- Essence Mattifying Compact Powder - Translucent (oko 200 dinara)

Odmah sam se zalepila za Afroditin matirajući serum za moju masnu T zonu. Nisam ga viđala kod nas mada ako bude dobar moraću da detaljnije pogledam ima li ga i u Srbiji. Essence je iz nekog razloga prejeftin. Ovaj bezbojni matirajući puder kod nas nikako da dođe u kompaktnoj verziji, tako da sam presrećna što sam ga našla. Essence obojenu kremu sam videla na Šminkerici i baš sam je od tad želela tako da sam i zbog nje jako srećna, jer je u Srbiji nema. A i cena je smešno mala. Uskoro ćete čuti i detaljnije utiske.

Puno pozdrava iz Crne Gore!


- Essence My Skin Tinted Moisturizer - Peach & Acai Berry (200 dinars)
- Afrodita Kozmetika Oil Control Mattifying T-Zone Serum (1000 dinars)
- Essence Mattifying Compact Powder - Translucent (200 dinars)

I immediately liked Afroditas mattifying serum for my oily T zone. I haven't seen it here but if it ends up being good I will have to look for it in Serbia, too. Essence was so cheap for some reason. This mattifying powder cannot be bought in compact version in Serbia (still), so I'm very happy I found it here. Essence tinted moisturizer I saw on Šminkerica, and since then I wanted to have it, so I was very happy when I saw it, because you cannot buy it in Serbia. And the price is ridiculously low. You will soon hear detailed impressions about everything.

Greetings from Montenegro!

33 коментара:

  1. Hahahhahah, naslov je mrak! Oil control mi ne treba, ali Essence me zanima. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E lako je tebi kad nisi masnokozac. Mada masnokozcima se manje bora lice s godinama. Sve ima svoje prednosti :)

      Избриши
  2. Одговори
    1. Otisli muz i ja kod njegove mame. Po ceo dan pijemo kafe s kockama secera i blejimo. Ekstra mi je :)

      Избриши
  3. Hahahaha i ja mislim da je naslov premocan! :)) Cekamo recenzije <3

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan Crnogorski ulov :))

    Posebno me zanima Afrodita Oil control :)

    ОдговориИзбриши
  5. Hahaha naslov je komedija! :D Tako sam i ja u Crnoj Gori otkrila Golden Rose lakove, a nedavno u Zagrebu i ruževe u koje sam se instant zaljubila! :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E bio je GR ali sam zurila i nisam mogla da se odlucim za lak. A ruzevi i ostalo su bili u haosu jer je sve stajalo u fioci i mrzrelo me da kopam i trazim sta hocu. :)

      Избриши
    2. Ima vrimena, doć će i GR na red! :D

      Избриши
  6. Ovaj Essence je ooodlican za lice, medjutim, pakovanje je katastrofa. Cim se malo potrosi, odmah se nekako razlabavi ceo puder i pocne da se mrvi. Jako me je to nerviralo jer mi se bukvalno pola istreslo, mada sam ga potrosila do kraja i kupicu ponovo:)

    ОдговориИзбриши
  7. Imam serum, onako-onako mi je. Nisam primijetila da nešto dodatno hidratizira, ali t zona mi se manje masti. Koristila sam ga u zimi kad mi lice i nije bilo baš najsretnije.:D Probat ću ga ponovno koristit sad u proljeće/ljeto. :)

    ОдговориИзбриши
  8. Super Crnogorski ulov, čekamo recenzije :D

    ОдговориИзбриши
  9. Super kupovina bas me zanima taj afroditin matirajuci serum :)

    ОдговориИзбриши
  10. Jedva čekam da čitam o sva tri proizvoda :)

    ОдговориИзбриши
  11. Izgleda divno, kao i ostatak žeMskih, čekam recenzije :))

    ОдговориИзбриши
  12. Jao,ja svaki put kad odem u CG obavezno odem u Cosmetics Market (koji mi je bolji od Lilija i DM zajedno) i dugo biram čime ću napuniti kesu :-D
    Što se tiče ovih tvojih stvarčica, malo znam o njima pošto nemam masnu kožu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E ja sam tek sad videla cosmetics market. Od sad cu i ja redovno da ga posecujem. Samo sto na zalost retko idem u CG:/

      Избриши