уторак, 11. август 2015.

Vichy Ideal Soleil Bronze - Tan Optimizing Hydrating Spray SPF30


Ovog leta koristila sam nekoliko različitih krema sa SPF-om za lice i telo. Sada ću vam pričati o poslednjoj, ali mogu reći i omiljenoj. Reč je o novoj Vichy Bronze kremi u spreju. Linija proizvoda za sunce sada se zove Ideal Soleil, a sprej krema o kojoj pišem ima SPF30. Sadrži fizičku, hemijsku i biološku zaštitu od sunca. Za razliku od većine ostalih proizvoda na tržištu ovaj sprej u sastavu ima i supstance aktivatore melanina (tirozin C i kofein) koji bi trebalo da ubrzaju dobijanje preplanulog tena, Ne sadrži parabene. Evo ga i ceo sastav:


This summer I have used a few different face and body creams with SPF. Now I will talk about the last one, but I can also say the favorite one. It is a new Vichy Bronze spray cream. The sun product line is now called Ideal Soleil, and this spray cream has SPF30. It includes physical, chemical and biological protection from the sun. Unlike most other products on the market this spray also contains substances that are melanin activators (C tyrosine and caffeine) which should speed up tanning. It doesn't contain parabens. Here's the whole composition:


Druga inovacija kod ovog proizvoda je pakovanje. Vrlo je lepo i zanimljivo za korišćenje. Sa bočnih strana bočice postoje ON/OFF dugmići čijim se pritiskanjem omogućava prskanje spreja ili zaključavanje prskalice. Prskalica fenomenalno radi i savršeno dozira i raspršuje kremu koja je vrlo retka i bele je boje. Krema se vrlo lako razmazuje bez belog traga na koži. Tek kada se koža pokvasi pojavi se blaga belina od kreme. Da li ubrzava tamnjenje zaista ne znam. Ne znam ni kako bih to mogla da procenim. Ja generalno brzo i lako crnim.


Another innovation in this product it packaging. It is very nice and interesting to use. On the sides of the bottle, there are ON/OFF buttons and by pressing you allows spraying or lock the nozzle. Sprayer is phenomenal, doses perfectly and sprays the cream, which is very rare and white in colour. The cream is very easy to spread without white traces on the skin. Only when the skin gets wet a mild whiteness appears. Does it speed up tanning I really do not know. I don't know how could I even tell. I generally get tanned quick and easy.


Miris kreme je blag i prijatan, tipičan za mnoge Vichy proizvode koje sam probala do sad. Bočica sadrži 200ml i košta oko 2300 dinara. Ova krema odlično i štititi od sunca, ali to je već očekivano kod uspešnih i kvalitetnih brendova.


The scentof the cream is mild and pleasant, typical of many Vichy products I've tried so far. The bottle contains 200 ml and it costs about 2300 RSD. This cream is great in protecting from the sun, but it was already expected for such a successful and quality brand.


Ova krema je moj apsolutni HG na ovom polju iako mi se desio sa njom jedan peh. Nakon jedno nedelju dana korišćenja pumpica je prestala da radi. A nisam potrošila ni pola bočice. Ne znam da li nemam sreće ili je ova pumpica slaba tačka na kojoj treba još poraditi. Posle nekog vremena pumpica je opet proradila. Presrećna što sam konačno našla kremu koja me je toliko oduševljava.


This cream is my absolute HG in this field even though I had a minor setback with it. After using it for around a week the pump stopped working. And I haven't spent even half of the bottle. I do not know if I'm just unlucky or if this pump is a weak point on which they still have to work on. After some time the pump started working again. I'm so happy that I finally found a cream that I loved so much.


Na kraju pogledajte teksturu i koliko je krema retka i lagana. Nije ni masna i vrlo je prijatna na koži. Krema ima sve moje preporuke, pa ako vas ne zabrinjava to što je meni pumpica otkazala slobodno je probajte. 


At the end also look at the texture and see how rare and light it is. It is not greasy and it's very pleasant on the skin. The cream has all my recommendations, so if you are not worried about the fact that pump broke on my cream feel free to try it.


Da li ste probali ovu kremu za zaštitu od sunca i kakvi su vaši utisci? Da li ste vi imali problema sa pumpicom?

Informacije i ocene
Cenaoko 2300 RSD
Gde kupitiLilly, apoteke
Vrste2
Da li bih ih ponovo kupilaDa
Pakovanje4/5
Cena4/5
Zaštita od sunca5/5
Osećaj na koži5/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- dobra formula
- nije izazvala iritacije
- odlčno štiti od sunca
- ubrzano tamnjenje
- odlična pumpica i dozirnje
- cena
- pumpica mi se pokvrila


Have you tried this sun protecting cream and what are your impressions? Did you have problems with its pump?

Information and scores
Pricearound 2300 RSD
Where to buyLilly, pharmacies
Types2
Would I buy it againYes
Packaging4/5
Price4/5
Sun protection5/5
Feeling on the skin5/5
Overall Score5/5
ProsCons
- good formula
- didn't cause any irritation
- great protection from sunlight
- makes tanning faster
- great pump and dozing
- price
- pump stopped working

11 коментара:

  1. Probaj otvoriti čep, vjerojatno se unutarnji dio špricalice pomaknuo, meni je tako bilo. Kad sam popravila, nastavila sam ju normalno koristiti :)
    Slažem se da je ovo inače super proizvod :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Necee probala sam sve. Cak sam bola iglom unutra ako se zacepilo. Al kao da nece da povuce vise mleko. Nemam pojma...

      Избриши
    2. Jaoooo donosis mi srecu! Evo uymem sad opet kao ajdeee da pokusam da prskam opet i proradi!!! E pa sad moram da je stavim na HG listu!

      Избриши
    3. Jeeej, baš mi je drago :DDDD
      Sad zaslužuje mjesto na toj listi :)

      Избриши
  2. Te špricalice se često tako pokvare ili se nekako začepe unutra pa prorade, nažalost i kod najskupljih proizvoda. Inače, mislim da Vichy ima odličan sastav - za jednu kemu za sunčanje i da je na samom vrhu što se tiče njege i zaštite kože ali s obzirom na to da lako tamnim i nisam osjetljiva, pribjegavam nešto jeftinijim brendovima :) Super recenzija!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja lako tamnim i nisam osetljiva,mada kako je sve jace sunce desavalo mi se da pocrvenim sa nekim jeftinijim proozvodima, a neki malo skuplji su mi se pokazali odlicnim. Doduse nema pravila ja mnogo volim i neke jeftinije brendove npr top ten. Olive oil i caroten linije su odlicne.

      Избриши
  3. Šteta za pumpicu, a sa proizvod nisam probala mada su mi Vichy proizvodi za zaštitu od sunca tradicionalno dobri :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni mada sam do sad probala samo za lice. Al bitno je da je pumpica opet ozivela :)

      Избриши
  4. Ok. Sad kada je riješen problem pumpice, I'm interested! ;)

    ОдговориИзбриши