субота, 22. август 2015.

Golden Rose Teracotta Blush-On 06


Kako šminke imam poprilično i realno mi više ništa skoro i ne treba trudim se da je kupujem što manje i da ne gomilam. Naravno s vremena na vreme ugledam nešto toliko lepo čemu ne mogu i ne želim da odolim. Ko me prati duže možda je primetio da sam slaba na rumenila u breskvasto narandžastim nijansama. Mnogo volim sva topla rumenila, kao npr. i ona koje idu na zlatno i braon. Imam jedno hladno roze mat rumenilo ali ga vrlo retko koristim, na meni izgleda nekako čudno. Možda samo nisam navikla na tako nešto na sebi. Sve ovo vam pričam pošto sam bila zapanjena lepotom Golden Rose Teracotta rumenila. Odlučila sam se za nijansu 06, mada mislim  da ću morati da uzmem i 07 koja je potpuno savršena za hajlajter, Rumenilo dolazi u 8 nijansi, a na ovom linku možete da pogledate kako izgledaju ostale nijanse, sve su odlične!


Since I have quite a lot of makeup and I almost don't really need any more of it, I try not to buy it a lot any more and not to hoard. Of course from time to time I see something so beautiful that I cannot and don't want to resist. Whoever follows me for a long time has maybe noticed that I have a weakness towards blushes in a peachy and orange shades. I like warm blushes a lot, also those that go to gold and brown shades. I have one cold pink matte blush but I very rarely use it, it seems kind of strange on me. Maybe I'm just not used to such a shade on me. I'm saying all of this because I was amazed by the beauty of the Golden Rose Teracotta blushes. I decided to buy shade 06, although I think I'll have to buy 07 too, which is absolutely perfect for a highlighter. Blushes come in 8 shades, and on this link you can see how other shades look like. They are all excellent!


Rumenilo sam kupila u Kristabel parfimeriji po ceni od 680 dinara. Ne zvuči mnogo jeftino ali kako je ovo apsolutno nepotrošivo rumenilo onda i nije tako strašno. Sadrži 4.5g, a plastična kutijica u kojoj dolazi je solidne čvrstine.


I bought this blush in Kristabel perfumery at a price of 680 RSD. It does not sound very cheap, but since it is absolutely unspendable, the price is not so bad. It contains 4.5g, and a plastic packaging is quite solid.


Nijansa 06 koju sam ja kupila je veoma topla breskvasta nijansa. Mada moram priznati da je količina roze boje u njoj prilično mala posebno kada se nanese na lice. Mnogo je bliža običnoj narandžastoj boji. Zato bih ovu nijansu preporučila samo devojkama izrazito toplog i srednje tamnog ka tamnijem tenu. Ili kada ste pocrneli u toku leta. Na svetlim devojkama mislim da će biti prenarandžasto i da neće tako dobro izgledati.


Shade 06 that I bought is a very warm peachy shade. Although I must admit that the amount of pink in it quite small especially when applied to the face. It is much closer to a normal orange shade. So I would only recommend this one to girls with very warm and medium dark to dark complexion. Or when you're tanned. I think it won't look as good on lighter girls, and that it would look to orange.


Rumenilo je stravično pigmentovano. Možda i najviše od svih koje posedujem. Mora se nanosti najmekšom mogućom četkicom i to tako što njenim vrhom najblaže moguće dodirnete rumenilo. Jedino na ovaj način nećete pokupiti previše rumeila i moći ćete eventualno da nadogradite boju na licu. Srećom lako se blenda pa nećete napraviti mrlje po licu. Ako biste jače umočili četkicu malo bi se krunilo, ali to svakako nemojte da radite jer ćete ga previše pokupiti i izgledaćete kao ludak.


Blush has crazy pigmentation. Perhaps the most of all that I possess. It must be applied with the softest possible brush so that its tip touches the blush ever so lightly. Only in this way you will not pick up to much product and it will be possible to upgrade the colour on the faces. Fortunately it is easy to blend and it will not make stains on the face. If you dipped the brush a little harder it will slightly crumble, but you certainly shouldn't do this because you'll pick up too much of it and you will look like a lunatic.


Koliko mene ovo rumenilo raduje! Uzmem pa ga gledam i pomeram na suncu da bi se presijavalo. Kroz sebe ima sitan zlatni šimer. Pravo je letnje rumenilo. Odlično se slaže sa preplanulim tenom i pojačava ga.


Oh how happy this blush makes me! I take and I watch how it shines in the sun. It contains tiny gold shimmer. It's a great summer blush. It goes well with tanned complexion and makes it even better.


Evo za kraj i kako izgleda na suncu i u hladu. Ovo gde je naneseno u debljem sloju je bukvalno jedan prelazak prstom po rumenilu pa po ruci. Pa vi vidite kakva je to pigmentacija!


Here's how it looks like in the sun and in the shade. Thicker application is literally one swipe of the finger on the blush and that on the hand. So you see what kind of great pigmentation it has!


Šta mislite o pečenim rumenilima? Da li ste probal neko od Golden Rose rumenila iz ove linije?Odlična su!

Informacije i ocene
Cena680 RSD
Gde kupitiParfimerija Kristabel, pijaca, Lilly
Vrste8
Da li bih ih ponovo kupilaDa!
Pakovanje4/5
Cena5/5
Pigmentacija5/5
Nanošenje4/5
Ukupna ocena5/5
ZaProtiv
- ludačka pigmentacija
- cena                                          
- dobro se blenda
- blago se kruni
- mora vrlo pažljivo da se nanosi


What do you think of baked blushes? Have you tried any of the Golden Rose blushes from this line?They are excellent!

Information and scores
Price680 RSD
Where to buyKristabel parfumery, market places, Lilly
Types8
Would I buy it againYes!
Packaging4/5
Price5/5
Pgmentation5/5
Application4/5
Overall Score5/5
ProsCons
- crazy pigmentation
- price                                                
- easy to blend
- crumbles a bit
- must be applied very carefully

8 коментара:

  1. Podsjeća me na Milani Luminoso, a ako je takav i performans, shvaćam zašto mu nisi odoljela!

    ОдговориИзбриши
  2. Ovo se rumenilo ubilo za onih hadaljki sto lopatom nanose narandzasto po faci... u jednom potezu se mogu nasminkati za grada! :DDDDDDDDD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha živa istina! Doduše ja nekad nosim narančast puder, al ne namjerno, nego zato što mi oksidira -.-

      Избриши
    2. Hahahahah joj uzas. Pre neki dan sam videla zanu roze neko rumenilo stavila preko celog lica!!!

      Избриши
  3. Boja je krasna, ali ja sam vrlo svijetla, pa bih izgledala kao da sam posuta glinom. Al za neku tamniju ženu bi bilo odlično!

    ОдговориИзбриши