уторак, 3. фебруар 2015.

SuperNovin drugi rođendan + Giveaway

Prosto mi je neverovatno ali prošle su pune dve godine od kad sam napisala prvi post. Za to vreme napisala sam dosta postova, tačnije zadesilo se da je upravo ovaj rođendanski post 300. po redu! U toku ove godine blog je dobio i novo ruho i malo sam se igrala sa izgledom same stranice.


It simply is amazing, but it's been two whole years since I wrote the first post. During that time I wrote a lot of posts, to be precise this birthday post is actually 300th! During this year my blog got a new look and I played a bit with its appearance.


Neću da budem dosadna i nadugačko ponavljam kako sam veoma uživala u druženju sa drugim blegerkama i u isprobavanju i pisanju o raznim proizvodima. I nakon dve godine ovaj blog mi donosi jednako mnogo uživanja tako da svakako planiram da nastavim da na njemu radim i pokušaću da ga učinim još boljim, zanimljivijim i korisnijim.


I won't bore you for a long time by writing how much I have enjoyed spending time with other bleggers, trying out and writing posts about various products. After two years this blog still brings a lot of joy, so I am planning to continue to work on it and try to make it better, more interesting and more useful .


Naravno, hvala svima koji me pratite i koji komentarišete jer činite da mi pisanje bude još veće uživanje. Zato sam htela da vam se ovim putem zahvalim i nekome od vas poklonim jedan mali paketić sa nekoliko proizvoda. U njemu su Rimmel Lasting Finish by Kate ruž u nijansi 105 i She Stylezone lak u nijansi 183 (narandžasta je moja omiljena boja šta da radim). Pored ovih proizvoda poklanjam vam i Aura Correct me! tečni korektor u najsvetlijoj toploj nijansi 301 Vanilla. Napominjem da ovo nije nov proizvod već sam ga koristila jednom kada sam ga dobila od Aure kako bih uradila swatch za post. Ali kako mi je presvetao nikada ga više nisam koristila i prosto mi je žao da stoji. Tako da ga prosleđujem u nadi da će dobiti vlasnicu koja ga neće terati da stoji u fioci kao ja. Darivanje je otvoreno za Srbiju i sve okolne zemlje i trajaće do 15.2. kada ću izvući dobitnicu. Sve što treba da uradite je da popunite Rafflecopter ispod. Srećno!


Of course, thanks to all who follow me and comment, because you make everything even more enjoyable. That's why I wanted to give one of you a small gift with several products. In it is Rimmel Lasting Finish Lipstick by Kate in shade 105 and She Stylezone nail polish in shades 183 (orange is my favourite colour). In addition to these products there is also a Aura Correct me! Liquid Concealer in lightest warm shade 301 Vanilla. Please note that this is not a new product, but I used it once when I got from Aura, so I can do a swatch for the post. But as it is too light for me I have never used it again and it's a pity for it to go to waist. So I'm forwarding it to one of you, hoping that it'll get a new owner that won't make it just sit in a drawer like I did. Giveaway is opened for Serbia and all the surrounding countries and will continue until 15.2. when I will draw the winner. All you need to do is fill out the Rafflecopter below. Good luck!


a Rafflecopter giveaway

57 коментара:

  1. Pa srećan rođendan i da ih bude još mnogo :) Prva sličica je sjajna :D Baš liči na tebe i slatko me je nasmejala od jutros :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahaha da nekako sam nabasala na nju na netu odavno pa sam je se sad setila :))) hvala ti :***

      Избриши
  2. Stojanovic Aleksandra4. фебруар 2015. 04:15

    Srecan blogorodjendan! :)

    ОдговориИзбриши
  3. Srećan blogorođendančić draga A <3 Nek' ih je još puno, puno.
    Volim tvoj blog, baš je miran kutak za opustiti vijuge :*

    ОдговориИзбриши
  4. Srecan rodjendan blogu od srca ! Zelim ti uspeh i jos vise pratilaca u buducnosti . Kristina

    ОдговориИзбриши
  5. Srećan blogorodjendan i želim ti još puno dobrih postova...

    ОдговориИзбриши
  6. Srecan blogorodjendan!!! Da se druzimo jos dugo <3 :****

    ОдговориИзбриши
  7. srecan blogorodjendan i sve najbolje u daljem radu!lila

    ОдговориИзбриши
  8. Sretna godisnjica :) Mene jos uvijek fascinira da blog pises "tek" dvije godine, znam kada sam otkrila tvoj blog mislila sam da si vec dugogodisnja blogerica :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E a tako sam se ja fascinirala jer su neki blogovi koje dugo pratim imali bas nedavno rodjendane i isto su im bili drugi rodjendani, pa sam bila zacudjena kako je moguce da su te devojke otvorile blog samo nekoliko dana pre mene bukvalno, a ja ih odavno pratim misleci da su duze u ovome od mene. :)

      Избриши
  9. Srecan blogorodjendan! :* Da ih bude jos puno, puno! :) Secam se jos kad se pojavio tvoj blog da je bio nekako drugaciji od drugih i to mi se dopada. ;) Samo tako nastavi!

    ОдговориИзбриши
  10. Kasnim sa čestitkom, ali svakako želim još mnogo godišnjica :)

    ОдговориИзбриши
  11. Srećan blogorođendančić, još puno korisnih postova :)
    Nadam se da se može učestvovati iako nemam Instagram

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da da naravno. Bitno je bar jedno od navedenog da uradis i to je dovoljno. A sto vise ovih stavki uradis imas vise unosa pa i vece sanse. Ali dovoljno je i samo jedno.

      Избриши
  12. Srecan blogorodjendan! zelim ti ih jos puno ^_^ Sve najbolje u daljem radu :)

    ОдговориИзбриши
  13. Srećan blogorođendanko i želim ti puno uspeha u daljem radu :) Nemam instagram al sam ostalo sve odradila .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mnogo ti hvala! Nema veze za instagram svaka stavka se broji pa je dovoljno i samo jedno da se uradi i ucestvuje se :)

      Избриши
  14. Srećan blogorođendan i još mnogo, mnogo takvih! Moj blog sledeće nedelje puni 3 godine, pretpostavljam da je vreme da se i ja pozabavim poklonom :-D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao hvala!! U pa ti si starija od mene :DDD E pa jos malo pa cemo i tebi da cestitamo :D

      Избриши
  15. Srecan blogorodjendan, da ih bude jos mnogo :)

    ОдговориИзбриши
  16. Bila sam 100% sigurna da sam igrala, sad ne vidim svoj komentar nigde i ne vidim na svom profilu :( Serovala sam ponovo. Valjda je sad sve ok. Onda sad sa zakasnjenjem srecan blogorodjendan! Sve najbolje u daljem radu!

    Puno pozdrava,

    Milica

    P.S. U slucaju da me ima dva puta, zaista nije namerno. Jer kao sto rekoh, nigde ne vidim svoj komentar :)

    ОдговориИзбриши
  17. Srecan blogorodjendan...jos puno postova i puunoo pratilaca ti zelim i svu kozmetiku i sminku da dobijas na poklon... 😘 💖 (ne znam vec koji put postavljam, zeza me nalog)

    ОдговориИзбриши
  18. Gotovo da ne mogu da verujem da su samo dve godine prošle. Nekako kao da si puno duže tu :) Srećan blogorođendan!!!

    ОдговориИзбриши
  19. Sretan blogorodjendan draga Aleks, ti si jedna od najdivnijih osoba koje sam imala cast upoznati barem virtuelno bas zahvaljujuci nasim blogovima i voljela bih da jednom realizujemo o cemu smo pricale - da prebacimo nase poznanstvo i u 'stvarni svijet'! :D
    O tebi imam najbolje moguce misljenje a blog ti rado i cesto posjecujem iako znam da sam grozna blogerica pa ne komentiram a vjeruj da bi bilo na stotine mojih komentara da se svaki put zabiljezi moja posjeta :D
    Mnogo te ljubim, da si uvijek sretna i ispunjena zena a da nam tvoj blog jos godinama bude drago mjesto za posjetiti!

    :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E draga moja. Znas da ja to isto o tebi mislim. A za komentarisanje je nebitno. Znas da i ja samo po nekad kod tebe komentarisrm al veruj mi da svaki post sa zadivoljstvom iscitam. Ma upoznacemo se mi sigurno i uzivo. Ako nista drugo doci cu ja na vas maraton neke sledece godine i onda se sigurno vidimo! Hvala ti na lepim zeljama :***

      Избриши