субота, 28. фебруар 2015.

Balea Wellness puter za stopala sa limunovom travom i nanom


I tako dok čekam neke nove sunčane dane i šansu da fotografišem neke nove proizvode koje koristim, moram da koristim fotografije koje su napravljene dok je još bilo toplo i koje su strpljivo čekale da ih iskoristim za neki od postova. Da stvar bude još gora više nemam ni fotoaparat. Srećom telefon koji imam je više nego dobar za fotografije iz blizine, ali samo kada je sunčano. Pa dok dočekam toplije dane pisaću o nečemu što koristim svakodnevno - kemi za stopala. Trenutno koristim Balea Wellness puter za stopala  sa mirisom limunove trave i  nane,.


So while I wait for some new, sunny days and a chance to photograph some new products that I use, I have to use photos that were made while it was still warm and that were patiently waiting for me to use them for some of the upcoming posts. To make matters worse I do not have a camera any more. Luckily my phone has a great camera that makes close up photos very well, but only when it's sunny. So while I wait for warmer days I will write about something I use every day - foot cream. I currently use Balea Wellness foot butter with the smell of lemon grass and mint.


Godinama se bavim plesom i uvek mi je bilo jako stalo da uspem da imam lepa i negovana stopala, a naravno to nije lako kada se bavite bilo kojim plesom. Volim da isprobavam razne kremice i putere za stopala i revnosno ih mažem pred spavanje. Ova Baleina mazalica sadrži šea puter i ulje ricinusa. Miriše vrlo osvežavajuće, baš na limunovu travu. Mada miris možda neće biti po svačijem ukusu. Ima pravu teksturu putera za telo, malo je gušća, ali se vrlo lako razmazuje i upija. Rekla bih da ima srednju jačinu. Neće biti dovoljno jak za izrazito suvu, tvrdu i ispucalu kožu stopala, ali će lepo održavati kožu vlažnom i hidriranom. Dobar je za svakodnevnu malo jaču negu, ali ne i za saniranje vrlo grube kože.


For years, I do dance and it was always very important to me that I have nice and nourished feet, and of course that's not easy when you do any type of dancing. I like to try out a variety of creams and butters and I always apply them before going to sleep. This Balea butter contains Shea butter and castor oil. It smells very refreshing, just like lemon grass. Although the smell may not be to everyone's taste. It has the right texture of a body butter, a little thicker, but it is very easy to spread and absorb. I would say that it has a medium strength. It won't be strong enough for extremely dry, hard and cracked skin of the feet, but it will maintain a beautiful moist skin and hydrate it well. It is good for daily stronger care, but not for repairing very rough skin.


Dolazi u simpatičnom pakovanju od 200ml i košta koliko se sećam oko 400 dinara. Zaista je isplativo i jedno pakovanje mi jako dugo traje, Zadovoljna sam ovim puterom i volim što Balea stalno menja mirise proizvoda pa i ovih putera za stopala. S druge strane volim da imam i neku jaču kremu za stopala u kući, a ovaj puter to svakako nije. 


It comes in a cute packaging of 200ml and costs, as far as I remember, about 400 RSD. It is really affordable and one packaging lasts me a long time, I am satisfied with this butter, and I love that Balea constantly changes scents of products including these feet butters. On the other hand I like to have a stronger foot cream in the house, and this butter is certainly not that.


Da li ste probale Balein puter za stopala i kakvi su bili vaši utisci?

Informacije i ocene
Cenaoko 400 RSD 
Gde kupitiDM
Vrste1
Da li bih ih ponovo kupilaMožda
Pakovanje5/5
Cena4/5
Formula4/5
Nega4/5
Ukupna ocena4/5
ZaProtiv
- Pakovanje
- Cena
- Dobro hidrira i neguje kožu
- Slab za najgrublju kožu stopala  



Have you tried Balea feet butter and what were your impressions?

Information and scores
Pricearound 400 RSD
Where to buyDM
Types 1
Would I buy them againMaybe
Packaging5/5
Price4/5
Formula4/5
Care4/5
Overall Score4/5
ProsCons
- Packaging
- Price
- Nicely hydrates and nourishes
- Weak for the coarsest skin

16 коментара:

  1. Mislim da ovo već duže imaju u prodaji. I ja sam ga imala, trošila i bio mi je jako drag! Također se slažem da je za održavanje kože da ne postane ispucana, ali ako su stopala baš u komi, 0 bodova! Miris se meni sviđao, a Balea mi ima puno odličnih stvari, osobito kada se uzmu u obzir cijene.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da da imaju vec duze. Sad se pojavio neki novi narandzasti. I ja volim Baleu jer nije losa a jeftina je i mnogo volim sto menjaju stalno mirise.

      Избриши
  2. Imala sam ga i super mi je bio. Iz te linije sam bas nedavno potrosila i osvjezavajuci sprej. Sad imam njihov novi puter sa crvenom narandzom i mentom, i on je odlican, mislim da su njegom isti, samo mrvicu drugacijeg mirisa.
    Ako trebas nekad i malo jacu njegu, preporucujem ti Alverde puter za stopala. Super mirise, isto ima poveliko pakovanje, a ipak malo bolje njeguje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E bas cu da probam taj Alverde. Ovaj mi je bas pri kraju pa sam krenula da razmisljam sta sledece da kupim. A mislila sam i taj novi Balein da kupim, mada nisam bila toliko za to jer sam i pretpostavila da je isti ko ovaj samo drugi miris.

      Избриши
  3. Balea me uvek privuce prelepo dizajniranim pakovanjima.. Svakako da cu probati i ovaj puter :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imala sam ovaj puter i bio mi je skroz dobar i bas je dugo trajao :D
    Trenutno koristim Balea kremu s ureom za stopala i ona mi je bas dobra, a jeftina sto je najbitnije. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E to nisam jos probala. Imam sada neku Balea zimsku kremu za ruke isto je tako malo jaca i nista joj ne fali a jedna je od najjeftinijih za ruke u DM-u.

      Избриши
  5. Slatka ambalaza, naravno kao i za sve ostale Baleine proizvode, ne sumnjam ni da je miris fenomenalan. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma baaas mirise na limunovu travu. Al i jak je miris, a nekako specifican pa ili ti se svidi ili ne. Bar se meni tako cini ovaj miris.

      Избриши
  6. Joj, za stopala a u nehigijenskoj ambalazi :D da je bar u tubi. Meni su Titania kreme odlicne, jesi li probala?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa dobro al ne umacem ja stopala unutra nego ruke :) E Titania nisam jos stigla da probam, Nekako i ocekujem od njih da su dobre. Probace see :)

      Избриши
  7. Mnogo dobro zvuci. Prodato :) jedva cekam da ga kupim i probam.

    ОдговориИзбриши
  8. Sad ima aktuelan i neki narandzasti ovakav koji mi se cini da jos bolje mirise.

    ОдговориИзбриши
  9. Ja sam imala kremu iz te kolekcije,ipak slaba mi je bila.Sad sam na urea balea.Ali miris im se ne može osporiti,mislim da je ova kolekcija dobra za toplije dane :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa jeste. Nije bas jaka krema ali u danima kad ne treba mnogo jaka nega taman je.

      Избриши