недеља, 23. јун 2013.

Sephora set za obrve

Ja imam prilično tamne obrve pa ih retko popunjavam, mada krenula sam da to ipak radim kada imam jaču šminku na očima, jer mi se onda čini kao da mi obrve postaju malo neprimetne i ne slažu se sa ostatkom lica. Moje obrve su skoro crne boje i ne vuku na braon, pa sam pokušavala da nađem senke koje ne vuku na žućkasto braon  i to sam i našla u Sephora setu za obrve.


I have quite dark eyebrows and I fill them rarely, but I started doing that when I have a stronger makeup on my eyes, because it seems to me as if my eyebrows are a little unnoticeable and don't go well with the rest of the face in those situations. My eyebrows are almost black and don't pull to brown, so I was trying to find shadows without that yellowish brown undertone and that's what I found in Sephora eyebrow set.


Set dolazi u vrlo elegantnoj plastičnoj crnoj kutijici, koja je vrlo čvrsta. Unutra sadrži prilično veliko ogledalce, 2 senke u tamnijoj i svetlijoj nijansi koje imaju po 1g, kao i vosak, koji ima 0,4g.

The set comes in an elegant black plastic box, which is very firm. Inside it contains a rather large mirror, two shadows in darker and lighter shades that both have 1g and wax which has 0.4 g.


Takođe sa donje strane postoji i fiokica u kojoj se nalaze pinceta, kosa četkica i četkica kao kod maskare. Pinceta je dobra, kosa četkica solidna. Može da se koristi, ali je naravno gora od nekih koje možete pojedinačno da kupite. No bitno je da i ona radi dobro svoj posao, pa možete s njom da popravljate obrve u toku dana. Četkica kao kod maskare je isto dobra. Ceo set je veoma lepo urađen i ja sam jako zadovoljna.


Also, on the bottom there is a little drawer containing tweezers,  eyebrow brush and a brush like in a mascara. Tweezers are good, eyebrow brush solid. It can be used but it is of course worse than some brushes which you may purchase separately. But it's ok and you can easily use it to fix your eyebrows during the day. Mascara brush is also good. The whole set is very well done and I am very pleased with it.


Senke su dobre, fino pigmentovane, ali ne previše, što mi se sviđa jer lakše postižem prirodan izgled obrva. Ne krune se, mada ako koristite kosu četkicu iz seta dolazi do malog krunjenja kada zagrebete četkicom. Svetlija senka je baš siva i ja nju više koristim jer mi na moje tamne obrve korišćenje baš tamnih senki čini obrve pretamnim i to mi se ne sviđa. Tamnija nijansa je braonkasta, ali opet ne vuče mnogo na žuto što je super i daje prilično prirodnu boju obrvama. Vosak je dobar, ali mora da se lepo razmaže pri nanošenju da se ne bi videli beli tragovi voska po obrvama, što je na mojim tamnim obrvama primetno. Mada razmazivanje nije problem tako da će vosak lako biti neprimetan.


Shadows are good, nicely pigmented, but not too much, which I like because it easier to achieve a natural look of the ​​eyebrows. They don't crumble, but if you use a brush from the set they will crumble a little when you put a brush in the shadow. Lighter shade is fine gray color and I use it more often, since dark shadows make my already dark eyebrows look too dark, which I don't like. The darker shade is brownish, but still doesn't have a yellow undertone which is great and gives a very natural color to your eyebrows. Wax is good, but it has to be applied well so as not to leave traces of white wax on the eyebrows, which is on my dark eyebrows quite noticeable. Still, wax application isn't a problem so the wax easy looks unnoticeable.


Evo ih sada i swatchevi na ruci:


And now swatches on my arm:



Ja sam ovim setom prezadovoljna, a i cena za to šta sve dobijate u ovom setu uopšte nije prevelika.

Šta mi se sviđa:
- pakovanje,
- cena,
- sadrži i četkice,
- senke su hladnog podtona,
- ne krune se,
- lepo se nanose i blendaju,
- postojane su.

Šta mi se ne sviđa:
- dostupno samo u Sephori,
- vosak mora lepo da se razmaže da bi bio neprimetan,
- Kosa četkica bi mogla da bude za nijansu bolja.

Informacije i ocene:

CENA: 1640 din
GDE GA NABAVITI: Sephora
DA LI BIH GA PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 5/5
CENA: 4/5
NANOŠENJE: 4/5
POSTOJANOST: 5/5
PIGMENTACIJA: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


I am very pleased with this set, and the price is not to bad for all the thing you get inside.

What I like:
- Packaging,
- Price,
- Contains brushes,
- The shadows have cool undertones,
- No crumbling,
- Nice to apply and blend,
- Durable.

What I don't like:
- Available only in Sephora,
- Wax must be well to smear to be imperceptible,
- Eyebrow brush could be a tad better.

Information and scores:

PRICE: 1640 dinars
WHERE TO BUY: Sephora
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 5/5
PRICE: 4/5
APPLICATION: 4/5
DURABILITY: 5/5
PIGMENTATION: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

26 коментара:

  1. Trenutno koristim Essence set za korigovanje obrva i jako sam zadovoljna. Senke su takodje hladnog podtona, i savrseno mi odgovaraju.
    Jako mi se dopada i ovaj Sephorin set, tako da kad potrosim Essence prelazim na Sephorin ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da probala sam taj i kupila ga sestri, ok je i on ali mislim da je ovaj Sephora jos malo hladniji pa mi je bolji. Pritom me nervira pakovanje iz Essence meni bi to ispadalo iz rku svakih 5 sekundi. Sve bih polomila.

      Избриши
  2. Анониман23. јун 2013. 03:13

    Kako to zavidim na tamnim obrvama...moje su jako svetle pa ponekad izgledam kao da ih nemam...ja najcesce koristim olovke za obrve, mada sam ranije koristila jednu Golden Rose senku i ELF eyebrow kit :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eh sta ces s obrvama sam imala srece. Mada cesce devojke imaju svetle obrve ili pak naprave u ubertetu veliku gresku i ocupaju sve sto imaju. To mi je najgadnije kad vidim.

      Избриши
    2. Анониман23. јун 2013. 14:48

      hahah moje su nasledjene od tate tako da sam sto se obrva tice obezbedjena, ja mogu i skroz da ih ocupam, za dve nedelje su sve dlacice opet tu..ali se slazemsa tobom, meni su one obrvice-linijice odbojne, deluju toliko fake, podsecaju na 90-te i nikome ne stoje..jos ako devojka ima krupno lice i samo dve tanke, crne linijice...joooj :(

      Избриши
    3. Da i sto je najgore skoro uvek iscrtavaju crnom olovkom :)

      Избриши
  3. Ja koristim Essence onaj mali set, za sad mi je super. Ali pakiranje je zbilja debilno, svaki put se spetljam pa mi sve poispada iz ruku :D
    Ali za sad sam zadovoljna, neću još ništa mijenjati.
    Iako sviđa mi se ova tvoja recenzija i po ovome što vidim, Sephorin set se čini odličnim :)

    ОдговориИзбриши
  4. ne izgleda loše ali preskačem, nemam naviku popunjavati obrve ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Ja isto imam jako tamne obrve al ih bas nikad ne popunjavam. Jednom prilikom sam kupila tamno braon olovku bas u tu svrhu i samoj sebi sam izgledala smesno kad sam ih blago iscrtala. Ovaj set mi deluje odlicno! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da i ja isto. Ali sam primetila da ako koristim jako svetlu senku potamnih im samo malkiceee i onda izgleda i dalje prirodno. Ali i to mi treba samo po nekad. :)

      Избриши
  6. divno izgleda, šteta što više nema sephore kod nas :(
    ova svjetlija nijansa mi je idealna
    koliko je to preračunato u eure?

    ОдговориИзбриши
  7. Još uvijek patim što nam Sephora nije dostupna :/
    Paletica super izgleda, sviđa mi se što nisu previše pigmentirane i što daje prirodan izgled :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da potpuna glupost. Ma verovatno ce doci i kod vas, nema logike da ne dodje uskoro.

      Избриши
  8. Super set, baš mi je potreban ovako neki :)

    ОдговориИзбриши
  9. Mislim da mi ovo jako treba, samo trebam smisliti kako doći do njega :)

    ОдговориИзбриши
  10. sasvim uredu mi te nijanse djeluju, odličan set iskreno.. :D odlična recenzija

    ОдговориИзбриши
  11. Ove nijanse te sama sjenila djeluju obečavajuće ;)!

    ОдговориИзбриши
  12. Ne koristim ovakve stvarcice, jer su mi obrve kao oblikovana suma. Odlicna recenzija.

    ОдговориИзбриши