субота, 22. јун 2013.

Inglot rasprodaja okruglih dopuna

Većina već zna da je Inglot rešio da prestane sa proizvodnjom okruglih dopuna za senke, ruževe, korektore i sl. Tim povodom naravno snizili su cene. U nekom trenutku sam bila do njihove prodavnice i pitala ih da li mogu da kupim samo dopune bez same palete, ali rekli su mi da ne mogu (kao i da ovo važi i za kvadratne dopune koje nisu na rasprodaji). No ja to ipak pitam svaki put kad odem do njih i poslednji put su mi rekli da ipak može. U međuvremenu su se skoro sve dopune rasprodale, možda ih je bukvalno ostalo 15ak vrsta. Ali zato su bile baš snižene. Jedna je koštala 378 din. Kupila sam dva ruža i jednu senku, koje ste već viđali po nekim look-ovima, ali sam sad rešila da vam kažem i moje opšte utiske.


Most of you already know that Inglot has decided to cease production of round  eyeshadows, lipsticks, concealers, etc. Because of that, of course, they have lowered their price. At one point I went to their store and asked if I could buy just eyeshadows without the palette, but they told me I couldn't. I still asked this same question every time I went there and the last time they told me I can (and that this is a general rule, and applies for the square eyeshadows, too). In the meantime, almost all eyeshadows and lipsticks were sold, maybe there was literally about 15 colours left. So their price was reduced. Each one I bought costed 378 din. I bought two lipsticks and one eyeshadow. You've already seen them in some of the looks i posted, but now I decided to tell you my general opinion about them.



Kupila sam senku broj 477, i ruževe 37 i 50. Senke sadrže 1.8g, a ruževi 1.2g. Gledam ove moje dragocene dopune i tako su divne volela bih da ih imam sve. Ili barem da ih imam više! :) Od sad će biti moguća kupovina samo kvadratnih dopuna koje imaju više grama i koštaju oko 900 dinara koliko se sećam. Jeste malo viša cena ali su dopune zaista velike i trajaće vam ekstremno dugo. 
Zaista su neprevaziđene. Senka je ultra postojana, ne kruni se ni malo pri nanošenju, a kada se namaže ni malo ne izgubi od svoje pigmentiranosti i iste je boje na kapcima i u pakovanju.


I bought eyeshadow number 477, and lipsticks 37 and 50. Eyeshadows contain 1.8g and lipsticks 1.2g. I look at these precious additions to my collection and they are so beautiful I'd like to have them all. Or at least have more of them! :) From now on it will be possible to purchase only square ones that have more grams and cost about 900 dinars as much as I remember. They have a little higher price but are really big and will last you an extremely long time.
They are really the best. The eyeshadow is ultra durable, doesn't crumble at all during application and when applied it doesn't lose any of its pigmentation, but stays the same color on the eyelids as it is in the packaging.


Ruževi su takođe potpuni hit. Nije mi jasno samo zašto su ova dva ruža ostala u nekoliko poslednjih koje ljudi nisu kupovali. Broj 50 je jako prirodna boja mesa, vuče malo na rože i izgleda prelepo i pridono na usnama. Broj 37 je divna crvena toplog podtona, čak malo vuče i na narandžasto. Oba ruža su jako kremasta i maziva, ali nisu previše tečna, već baš taman za ruž koji se nalazi ovako u dopuni i treba da se nanosi četkicom. Ultra su postojani, posebno ovaj crveni. Na usnama su mi bez problema ostali satima, crveni veroatno i do 5 sati. Naravno brišu se ako jedete i pijete, ali polako i ujednačeno. Ni malo se ne lepe za suve dolove. Evo ih swatch-evi:


Lipsticks are also a complete hit. I do not understand why did these two shades remain in the last few shades that people didn't buy. Number 50 is a very natural color of flesh, with a bit of pink and looks beautiful and natural on the lips. The number of 37 is a lovely red with warm undertones, and even pulls a little to orange. Both lipsticks are very creamy, but not too liquid. Just right for a lipstick that is supposed to be applied with a brush. They are extremely durable, especially the red one. On the lips they stayed for hours without a problem, red one probably even up to 5 hours. Of course they will be erased if you eat and drink, but slowly and evenly. They won't stick to the dry parts of the lips at all. Here are the swatches:



Jedna zanimljivost vezana za ove swatch-eve. Nakon što sam ih napravila bila sam u žurbi i pokušala sam samo vodom da ih operem i crveni nisam uspela, ostao je trag na koži. Ostavila sam ga tako i izjurila iz kuće. Vratila sam se kasno uveče kući i kada sam htela da se umijem i istuširam primetila sam da i dalje stoji taj swatch na ruci. Eto dokaza o super postojanosti!


One interesting thing about this swatches. After I made ​​them I was in a hurry and I tried to remove them just with water, but I couldn't and the red one still had a mark on my skin. I left it there and rushed out of the house. I returned home late in the evening and when I wanted to wash my face and take a shower, I noticed that this swatch still stands on my hand. So there's the evidence of its great durability!


Evo i na usnama, uz narvno ne baš precizno nanošenje crvenog ruža :)


And here they are on my lips with, of course, not so precise application of the red one. :)



I kao primer jedan look sa zelenom senkom koji sam već pokazivala ranije.


And as an example here's a look with this green eyeshadow that I already showed you earlier:


Šta mi se sviđa kod ovih dopuna:
- cena po kojoj sam ih kupila,
- postojanost,
- odlično se nanose,
- senka se ne kruni,
- ruževi se ujednačeno brišu i ne lepe za suve delove,
- gramaža,
- ogroman izbor boja.

Šta mi se ne sviđa:
- regularna cena,
- dostupni samo u jednoj Inglotovoj prodavnici,
- čas daju čas ne daju da se kupe pojedinačne dopune bez palete.

Informacije i ocene:

CENA: oko 900 dinara za kvadratnu dopunu, ove sam platila na sniženju 378 din
GDE IH NABAVITI: Inglot
BROJ NIJANSI: Mnogo
DA LI BIH IH PONOVO KUPILA: Da!

PAKOVANJE: 4/5
CENA: 4/5 (za regularnu cenu)
NANOŠENJE: 5/5
POSTOJANOST: 5/5
PIGMENTACIJA: 5/5
UKUPNA OCENA: 5/5


What I like about these:
- The price at which I bought them,
- Durability,
- Good and easy application,
- Shadow doesn't crumble,
- Lipsticks are uniformly erased and don't stick to dry parts,
- Grammage,
- Huge range of colors.

What I don't like:
- Regular price,
- Available only one Inglot store,
- Sometimes you can buy eyeshadows without the palette and sometimes you can't.

Information and scores:

PRICE: 900 dinars for square ones, these I bought on sale for 378 din
WHERE TO BUY: Inglot
NUMBER OF SHADES: Many
WOULD I BUY THEM AGAIN: Yes!

PACKAGING: 4/5
PRICE: 4/5 (for the regular price)
APPLICATION: 5/5
DURABILITY: 5/5
PIGMENTATION: 5/5
OVERALL SCORE: 5/5

20 коментара:

  1. Oba ruza su divna ali ja se jos ne usudjujem staviti takve boje na kapak, ti si to dobro uradila, ja bih bila cirkus. :) Super sto su tako postojani!

    ОдговориИзбриши
  2. Ruzevi su mrak! Nemam jos nista od Inglota, ali planiram posjetiti u Zg.

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман22. јун 2013. 03:32

    Sviđa mi se sto su dobro pigmentirani, na ovom crvenom ruzu se baš primjecuje odlična pigmentiranost :) Baš mi se sviđa zelena sjenka i look sto si napravila sa njim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E pa da i onda mora da se pazi kad se maze taj crvena a ja bas nisam previse pazila :)))

      Избриши
  4. Ruževi su prelepi :) Senka tebi lepo stoji a na meni bi bila katastrofa, sama sebi bih bila smešna :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ne znam sto se mnogi plase boja. Ja bas volim boje i kad se sminkam a i u odeci. Kad sam bila mala omiljene boje su mi bile drecavo narandzasta i drecavo zuta. :)

      Избриши
  5. Ruz br.50 je prelep!

    giveaway: http://jelenaswonderfulcolors.blogspot.com/2013/06/happy-blogo-birthday-jwc.html

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jeste. To mi je prvi bas takav da sam ga nasla, a bas sam trazila neki na tu foru. I et oslucajno sam nasla taj 50.

      Избриши
  6. Zelena senka je fenomenalna! Imam takvu Lorealovu color infallible. :)

    ОдговориИзбриши
  7. U nas isto inglot okrugla sjenila na sniženju 40%, ali ništa drugo. Baš mi je žao šta nisu i ruževi sniženi, vidim da su super. A sjenila su im stvarno genijalna i postojana.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kod nas bilo malo snizeno i onda sad kad je ostalo jako malo snizili su dodatno. Ali verovatno je sad vec sve prodato.

      Избриши
  8. Divni su ruževi, pogotovo taj boje mesa, isplati se kupiti!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slazem se. Mislim i za pravu cenu se isplati, a kamoli za ovu snizenu koju sam ja platila :)

      Избриши
  9. Sva sreca moja paleta ima kockaste :D
    Odlicna kupovina!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Heheh da. Ja uopste nemam paletu, pa ako i kad je budem kupovala bice i moja kockasta :)

      Избриши