среда, 12. јун 2013.

Flormar paleta od četiri senke 405


Nisam mogla da odolim i kupila sam još jednu šarenu paletu. U tom trenutku bilo je sniženje na senke za oči u Flormaru i eto morala sam... Već imam dve palete ovog tipa od Flormara kojima sam veoma zadovoljna. Pakovanje je od čvrste plastike i veoma je izdržljivo. Ima nalepnicu preko sebe tako da ga sigurno niko nije otvarao pre vas. Unutra imate malecko ogledalo i sunđerasti aplikator. Baš lepo od njih, mada ja ni jedno od ta dva nisam nikad koristila. Na sledećoj slici možete da vidite moje prste koji drže fotoaparat u ogledalcetu. :)


I could not resist and I bought another colorful eyeshadow palette. At that moment the price of eyeshadow was reduced in Flormar and I had to buy something... I already have two pallets of this type and I am very pleased with them. The packaging is made ​​of hard plastic and is very durable. There is a label over the packaging so you can be sure that nobody opened it before you. Inside there is a little mirror and a sponge applicator. How nice of them, although I have never used any of these two. On the next picture you can see my fingers holding the camera in a mirror. :)


Paleta sadrži četiri senke i ukupno ima 12g. Postoji osam kombinacija boja od kojih ja imam 401, 402 i sada sam kupila 405. Sve su zaista odlične. Pigmentacija je zaista super, posebno uz dobru bazu. Na mojim kapcima uz Artdeco bazu ne mrdaju se ni malo sve dok ih ne skinem. Uopšte se ne krune, i ne nakupljaju u pregibu kapka. Jedino možda ako imate baš masne kapke, ali to zaista ne znam pošto moji nisu tako masni. Sve senke sadrže sitan šimer.


Palette contains four eyeshadows and has a total of 12g. There are eight color combinations of which I have 401, 402 and now I bought 405. All of them are really great. The pigmentation is really nice, especially with a good base. When I use Artdeco eyeshadow base they don't move at all until I remove them. Eyeshadows don't crumble or crease up. Except maybe if you have really oily eyelids, but I don't really know this because my eyelids  aren't that greasy. All four of eyeshadows contain delicate shimmer.


Paleta 405 sadrži četiri predivne senke, koje sam kupila jer volim lepe boje senki, a i zbog ove divne zlatne senke koja mi je baš falila. Pogledajte swatch-eve koji su urađeni bez baze i sa samo jednim prelaskom prsta po koži. Dakle, boje se mogu i još bolje izvući na kapcima.

Palette 405 contains four beautiful eyeshadows, which I bought because I love vibrant eyeshadow colors and I was missing a good gold shade. Look at the swathes, that were done without base and by just swiping my finger once over the skin. So colors can be even stronger on the eyelids.






Ja sam očekivala da su dobre i zaista jesu dobre. Flormar senke zaista ne treba zaobilaziti. Kvalitetne su i jeftine. Ova paleta košta 709 dinara.

Šta mi se sviđa:
- niska cena,
- dobar izbor nijansi,
- čvrsto pakovanje
- odlično prekrivanje, blendanje i postojanost uz dobru bazu,
- ne kruni se pri nanošenju.

Negativne strane bi bile:
- može se kupiti samo u Flormar radnjama
- bez baze je pigmentacija malo manja, ali tako je kod svih senki uostalom.

Informacije i ocene:

CENA: 709 dinara
GDE JE NABAVITI: Flormar
BROJ NIJANSI: 8
DA LI BIH JE PONOVO KUPILA: Da

PAKOVANJE: 4/5
CENA: 5/5
NANOŠENJE: 5/5
POSTOJANOST: 5/5
PIGMENTACIJA: 4/5
UKUPNA OCENA: 5/5


I expected them to be good and they really are good. Flormar eyeshadows really shouldn't be avoided. High quality and inexpensive. This palette costs 709 dinars.

What I like:
- Low price,
- A good choice of shades,
- Hard packaging,
- Excellent coverage, blending and durability with a good base,
- No crumbling during application.

The negative sides would be:
- Can only be purchased in Flormar stores,
- Without base pigmentation is a little smaller, but this is true for all eyeshadows anyway.

Information and scores:

PRICE: 709 dinars
WHERE IS BUY: Flormar
NUMBER OF SHADE: 8
WOULD I BUY IT AGAIN: Yes

PACKAGING: 4/5
PRICE: 5/5
APPLICATION: 5/5
DURABILITY: 5/5
PIGMENTATION: 4/5
OVERALL SCORE: 5/5

29 коментара:

  1. Stvarno nisu skupe :) Dopadaju mis e nijanse, baš me podsjećaju na ovaj prijelaz s proljeća na ljeto :)

    ОдговориИзбриши
  2. Bas je pristupacna paleta. Mislila sam da je skuplja :). Dobre su boje, mada vise volim kupovinu mono senki, zato sto ama bas nikad ne koristim sve iz bilo koje palete.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja bas ne volim mono senke jer su mi prevelike i svakako skoro celu bacim kad joj prodje rok. A volim razne boje tako da koristim mnogo senki u paleti uvek.

      Избриши
    2. To ti je kad se neko sminka u boji, cesto i lepo, ja moje nudace, tih par koliko imam trosim ko luda, pa mi zato odgovara ta varijanta :D.

      Избриши
  3. Mozes li da uporedis ovu paletu i neku iz Meybellinea? Cenovno su tu negde, mislila sam da uzmem Meyb a i ove su lepe...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa trenutno nemam ni jednu pa da mogu detaljno da napisem poredjenje. Licno mislim da su neke od Maybelline-a ok mada je cena malo veca a gramaza malo manja. Ja licno vise volim Flormar jer pored toga sto su vece i jeftinije imas i veci izbor boja. Pigmentacija je tu negde mada neke drecave Flormar su bas dobre i bolje od Maybelline. Po meni.

      Избриши
  4. super izgleda! :)
    nemam nijedno Flormar sjenilo, morat ću to promijeniti :D

    ОдговориИзбриши
  5. Pi bre, duplo su skuplje nego u Skoplju! Ponosna sam vlasnica trece, cetvrte i pete a kako mi se cini, ubrzo i prve :)) Pigmentacija, trajnost..ma sve..ja odusevljena!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja zelim trecu, sestu i osmu. Au u Skoplju je jos jeftinije! E da znam kad buderm navracala!

      Избриши
  6. Kako su lijepe boje... Mislim da ja imam 404 i stvarno je kvalitetan quad. Inače su mi njihove sjenke odlične.

    ОдговориИзбриши
  7. Super su boje!!!
    Nisam koristila Flormar kozmetiku (osim lakova za nokte), ali vidim da ih mnoge beauty blogerke hvale :)

    ОдговориИзбриши
  8. Meni se čini da je ovo baš prava kupovina, kvalitetno a jeftino.
    Mislim da ću izabrati koju paleticu :)

    ОдговориИзбриши
  9. Predivne su :) Ja bih sigurno uzela 401 i 402.

    ОдговориИзбриши
  10. Moram da i ja uzmem neku još njihovu senku jer sam oduševljena! Ova paleta je divna!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam neke mono drecave senke koje vec dugo zelim i stalno ih gledam ali nikako da ih kupim. Ogromne su sve cu to baciti kad prodje rok pa mi zao :)

      Избриши
  11. Jako su lijepe su, mada ja sam vise za umjerenije boje. Ja od tih quadova imam samo 404, one za sivo crni smokey.Kod nas u BiH su jeftinije, oko 2-2.5 evra, kako gdje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To je bas drasticno jeftinije. Ma kod nas deru svi sa cenama kao da nam svima pare na usi izlaze, a ljudi nemaju da jedu. Eto tih 700 dinara je jos kao jeftino za sminku. Strashno.

      Избриши
  12. Flormar ima dovre senke, ali i dalje sam kategorična i ne kupujem ih, bar ne kod nas.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Joj nedavno sam kupila jednu od Inglota...sve ostale su sad dno :) Salim se Flormar je super. :P

      Избриши
  13. Ove senke su im sjajne. Moje su samo u belom pakovanju. Volim Flormar, odlcini su.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da i moje dve su u belom pakovanju.Isto je u principu, mozda je crno za nijansu lepse.

      Избриши