петак, 19. јул 2013.

Plastični nokti :D

Moj novi hit leta. Namažem neonac, ako može neki ne baš kvalitetan, koji je redak. Namažem u dva ili tri sloja, koliko je već potrebno. I onda preko mat nadlak. Mnogo volim ovu kombinaciju iz dva razloga. Prvo super izgleda i nokti izgledaju kao da su plastični. Drugo je što ovi retki lakovi (imam dva GR laka) valjda baš zato što su toliko retki, postaju najtrajniji lakovi ikad i ništa ne može da ih skine i po 5 i više dana.

Ovaj put namazala sam Golden Rose 328, predivan rozi neonac. Dodala sam i ovu belu crticu da bi nokti izgledali kao u crtaćima, koristeći Essence tip pinter, beli lak sa tankom četkicom. Naravno na to ide L'Oreal mat nadlak. Meni se mnogo dopalo kako je ispalo, za tih 5 minuta truda. :)


My new summer hit. I apply a neon nail polish, preferably one with not very high quality, which is rare. I apply it in two or three layers, as is required. And then I apply a matte top coat. I love this combination for two reasons. First, it looks great and the nails look like they are plastic. The second is that these rare nail polishes (I have two GR nail polishes), probably because they are rare, are the most durable nail polishes I ever had and nothing can take them off for 5 or more days.

This time I applied Golden Rose 328, a beautiful neon pink nail polish. I added this white dash to make my nails look like they are from the cartoons, using Essence Tip Painter, white nail polish with a very thin brush. Of course after that I applied L'Oreal matte top coat. I like a lot how it turned out, especially for only 5 minutes of effort. :)



O ovom GR laku neću detaljnije pisati, pošto nemam pojma ni gde sam ga kupila, ni koliko sam ga platila. Formula mu je veoma retka, ali krajnji rezultat je baš Barbie. :) Da nije toliko trajan kad se namaže, baš ga ne bih volela, ovako...može da prođe.


I won't write more about this GR nail polish, since I have no idea where I bought it or how much I paid for it. The formula is very rare, but the end result is so very Barbie. :) If it was not so lasting after application I would hate it, but since it is durable ... it's not so bad.






34 коментара:

  1. Boja je mnogo lepa. Podseca me na CG PV, samo sto ovaj ima jedva izrazeni plavi sjaj (ili moj monitor opet zeza). Nekada ovi lakovi nisu losi, ako je potrebno da par dana zena bude mirna sa noktima :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kad sam procitala post sa nagradicom, tek sam onda povezala zato Supernova, i zasto ovakva pozadina. Predivno :)

      Избриши
    2. Heheheh e pa da to je poenta igre reci u nazivu :))))

      Избриши
  2. jako su ti ljepi nokti! baš volim Golden rose lakove iz istog razloga - jer dugo traju :) kad sam pročitala naslov pomislila sam da imaš stvarno plastične nokte :D

    ОдговориИзбриши
  3. Stvarno deluju plastično :) Meni su ovakvi lakovi lepi na drugima, ali na meni baš smešno deluju, nikako nisam tip za ovakve boje.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E da sta ces, to je kao kad ja pokusam da obucem sestrin duks ili nesto, kao hip-hop fazon. Izgledam kao klovn.

      Избриши
  4. Kako mocno izgledaju :O Super si ih uradila :D

    ОдговориИзбриши
  5. Prvo sam ti htjela reći da ne mogu vjerovati da su ovo plastični nokti, a onda skužim da tako izgledaju zbog laka :)
    A baš je divna boja!

    ОдговориИзбриши
  6. Meni uopće ne izgledaju plastično :))

    Prelijepi su a boja je fenomenalna, kupujem :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni meni ne izgledaju kao ovi sto mogu da se kupe i zalepe, ali me podsecaju na plastiku. Mada ne bih niakd pomislila da su to ovi sto imas da ih kupis i zalepis :)

      Избриши
  7. Jao kakva fora, još i bela crtica, sjajno!!!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. To sa crticom sam videla na netu. Treba jos da se nokat uokviri sa crnim i onda skroz izgledaju nokti kao da su iz crtanog filma!

      Избриши
  8. Анониман19. јул 2013. 06:07

    Imam isti laki i baš je slabo pigmentiran i rijedak uff treba tri sloja da pristojno izgleda.
    Sviđa mi se tvoja manikura, baš je barbie :) hmm da mi je pronaci taj mat nadlak.
    Ima li essence mat nadlak, jer nisam nasla mf.
    :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja ne znam za Essence. Postoji samo ovaj L'Oreal i Flormar, ako imas to negde da kupis. Ali pogledaj pazljivo mozda ima i kod drugih proizvodjaca a ja nisam primetila.

      Избриши
    2. Анониман19. јул 2013. 07:25

      Hvala, pokušaću pronaći Flormarov :)

      Избриши
    3. Eto izgleda da ima i Essence, pogledaj i kod njih :)

      Избриши
  9. Imam essence mat nadlak i super mi je takva kombinacija :) i jako je lijep ovaj GR lak :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. E bas cu da pogledam ima li i kod nas Essence-ov. Ja ga nesto nisam vidjala.

      Избриши
  10. Одговори
    1. Super je, a jako je prosto. I ja sam se odusevila kad sam to videla na netu.

      Избриши
  11. Obozavam mat lakove :) Nazalost, osudjena sam na ojacavanje noktiju gelom, jer imam problem sa noktima, jako su slabi (verovatno zbog problema sa hormonima), pa ne mogu da mazem cesto lakove.. Eventualno nekad preko gela, kada mi dosadi...

    SUper su ti noktici. Obozavam ovu boju.. A ova fora kao iz crtaca je odlicna...

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa dobro ali sto ne mozes na gel da namazes mat lak? E sta ces nokti nekom genetski budu ok nekom ne, mada kao sto i ti kazes hormoni ili stres i tako uticu isto. Mnoji nokti nisu nesto super kvalitetni, listaju se. Ali nisu bas ni mnogo problematicni, mogu da ih pustim.

      Избриши
  12. Divan ti je manikir :)

    Iako ne volim preterano mat noktice, nesto se u poslednje vreme lomim i mislim da cu morati da kupim neki mat top coat :)

    ОдговориИзбриши
  13. Divna boja! Imam njihov lak u jako crvenoj boji i prezadovoljna sam! Super post! :) xoxo

    http://lavieenrosemp.blogspot.com/2013/07/whats-in-my-pool-bag.html

    ОдговориИзбриши
  14. Анониман26. јул 2013. 11:53

    Super izgleda, bas cu da probam nesto slicno, imam i ja nekoliko tih super-ekstra retkih lakova :)

    ОдговориИзбриши